Min mans födelsedag

Okategoriserade

I helgen firade vi min man som fyllde år. Hela 37år har han nu blivit. Sjukt vad tiden går fort men vi ska vara tacksamma över att vi fortfarande får åldras och hålla oss friska. Vi hade några vänner och familj över på lite god mat och tårta. Vi sjöng förstås för honom och gav honom massa födelsedagspresenter.

Svårt att hitta en present

Jag hade verkligen svårt att hitta en passande present till honom. En person som har allting och som köper det som han behöver själv. Jag ville ge honom något som han inte redan har och som var lite speciellt. Men som ni vet är detta inte det enklaste att hitta. Jag bad därför hans bästa vän om hjälp för att få lite inspiration och tips. Vilket jag är tacksam över att jag gjorde! Hans vän berättade nämligen att de två har planerat att åka på en fisketur i sommar och övernatta i tält under några dagar ute i naturen.

Friluftskläder i födelsedagspresent

Jag kom då på idén att köpa friluftskläder till honom i födelsedagspresent. Jag vet att han inte äger några sådana och om de ska åka ut på fisketur i naturen kommer han behöva införskaffa sig friluftskläder innan resan. Därför googlade jag runt lite och hittade en hemsida som säljer friluftskläder till herr som verkade bra. De hade ett stort sortiment och var inriktade på just friluftskläder. Kläderna som de säljer verkar också vara av väldigt bra kvalitet vilket gör att han kan använda dem i en lång tid framöver. När han öppnade paketet med friluftskläderna blev han först lite förvånad men sedan tyckte han att det var en väldigt fin och passande present som han kommer ha användning av i sommar då det är dags för fisketur och övernattning i naturen!

Comments are closed.